Over ons

 

Hoe het avontuur begon……. 

 

Ik ben moeder van 3 sportende kinderen. Vaak zag ik tijdens de training of wedstrijd dat veters loshingen of losgingen. Het spel werd dan stilgelegd voor veterstrikkende trainers, ouders of kids. Soms waren er door loshangende veters val- en struikelpartijen.

 

Februari 2018: Ik ging op zoek naar een oplossing, maar dat was zo makkelijk nog niet. Tot ik terecht kwam in Australië. Het verhaal van Loretta was hetzelfde als dat van mij, maar vond alleen een paar jaar eerder plaats. Omdat zij geen oplossing kon vinden is zij zelf gaan bedenken, ontwikkelen en produceren. Zo is Safe Lace Active ontstaan, verkrijgbaar in 11 kleuren. Een product wat ervoor zorgt dat je veters niet meer losgaan, wat je ook doet!

 

Het idee om Safe Lace als veiligheidsproduct te introduceren bij bedrijven was er al wel, maar kwam in een stroomversnelling toen iemand tijdens een training die ik volgde, heel enthousiast werd over het product. Hij werkt bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland en gaf aan dat Safe Lace op het gebied van veiligheid een innovatief product is en zoals hij zei: ‘een must have in ieder PBM-pakket’. Dat is natuurlijk een prachtig compliment! Wij geloven in ons product, maar als je dan ook nog de bevestiging krijgt uit de markt is dat extra leuk.

 

Daarna is het snel gegaan. Er zijn gesprekken gevoerd met bedrijven en groothandel. We vonden het belangrijk wat ze van het huidige product vonden. Ze waren het er allemaal over eens, een welkome aanvulling op het gebied van veiligheid, maar de consumentenversie was ‘te licht’. We gingen aan de slag met de verbeteringen en dat is uitgegroeid tot Safe Lace Industrial. Deze versie is vergeleken met de consumentenversie 20% groter, heeft verstevigde vetergaten en de sluitlip is wat verhoogd. Robuust en stoer op iedere werk- en veiligheidsschoen.

 

We zijn vervolgens op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die Safe Lace Industrial kon produceren. Een bewuste keuze daarbij was om niet de kosten op nummer 1 te zetten, maar de kwaliteit en samenwerking. Daarnaast hadden we ook nog de wens om binnen Europa te produceren. We zijn er trots op dat dit allemaal gelukt is!

 

Vanaf de start vonden we het ook belangrijk maatschappelijk iets bij te dragen met onze onderneming. Wij hebben er voor gekozen om het verpakken van zowel Safe Lace Active als Safe Lace Industrial in Nederland te laten doen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We onderhouden een warm contact met onze partners BIGA en Concern voor Werk en de mensen die daar werken. 

 

In september 2020 zijn we de markt op gegaan met Safe Lace Industrial. Ons persbericht lees je hier.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we op alle vlakken iets positiefs kunnen bijdragen met onze onderneming!

 

Kop koffie drinken en kennismaken? Leuk!

 

Warme groet,

Silvia Medema-Schakel

 

[email protected]
06 1435 1923

Homepage
C

SAFELACEINDUSTRIAL.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk? Mail ons! [email protected]

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

C

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan. Bekijk onze uitgebreide privacyverklaring. Heeft u vragen, schroom die niet te stellen!

C

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V

Kantooradres: Stuwmeer 108, 3994 HS Houten
Telefoonnummer: +31 (0)30 3200676
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74054333
BTW-nummer: NL859757547B01
IBAN: NL89 KNAB 0258 5603 39

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday