Persbericht

 

Nieuw veiligheidsproduct maakt eind aan gevaarlijke situaties door losse veters

 

Houten, 3 november 2020 Safe Lace Europe heeft onlangs een innovatief product op het gebied van veiligheid gelanceerd in Europa, genaamd Safe Lace Industrial. Op een simpele manier zorgt het product ervoor dat losse veters en loshangende veterlussen op de werkvloer voorgoed verleden tijd zijn. En dat is hard nodig, want uit onderzoek blijkt dat struikelen- en vallen op de werkvloer al jaren op de eerste plaats staat in de top 5 van bedrijfsongevallen.

 

Veters vormen risico op bedrijfsongevallen en ziekteverzuim

Het voorkomen van losse veters en loshangende veterlussen op de werkvloer blijkt in de praktijk lastig voor zowel werkgevers als werknemers. Het is een alledaags probleem en zorgt voor onveilige situaties. Naast het gevaar van struikelen en vallen liggen zwikken, ontwrichten en verstuiken van voet en enkel ook op de loer. Daarmee is het risico op bedrijfsongevallen en langdurig verzuim groot. Bij werken op grote hoogtes en in de buurt van machines, zijn gevaarlijke situaties en daarbij horende gevolgen nog groter.

 

Pareltje op het gebied van veiligheid, eerlijke handel en productie

Safe Lace Industrial is een nieuw veiligheidsproduct en maakt voorgoed een einde aan losse veters en loshangende veterlussen. Gert Jan van Spanje, categorymanager bij Intersafe B.V. zegt hierover: “Als leverancier van veiligheidsproducten ben je altijd op zoek naar ‘pareltjes’. Safe Lace Industrial is er wat ons betreft zo een. Het verhaal van dit product klopt van begin tot eind, een welkome aanvulling in ons assortiment”. Hiermee doelt hij mede op het feit dat de eigenaren van de Houtense start-up bewuste keuzes hebben gemaakt in het ontwikkelproces. Zo wordt Safe Lace Industrial in Europa geproduceerd en verpakt in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

 

 [email protected] 

 +31 (0)6 1435 1923

 

 Klik hier om naar de persmap te gaan.

 

Homepage
C

SAFELACEINDUSTRIAL.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk? Mail ons! [email protected]

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

C

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan. Bekijk onze uitgebreide privacyverklaring. Heeft u vragen, schroom die niet te stellen!

C

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V

Kantooradres: Stuwmeer 108, 3994 HS Houten
Telefoonnummer: +31 (0)30 3200676
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74054333
BTW-nummer: NL859757547B01
IBAN: NL89 KNAB 0258 5603 39

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday