Onze verkooppartners

Safe Lace Industrial wordt verkocht door onze verkooppartners die door heel Europa vestigingen hebben.

Mocht u vragen hebben over onze distributiekanalen of heeft u belangstelling om zelf verkooppartner van ons te worden, neem dan gerust contact met ons op via [email protected], of neem telefonisch contact op via +31 (0)30 3200 676 of rechtstreeks met Silvia Medema-Schakel op +31 (0)6 14351923.

 

Een paar Safe Lace Industrial per post ontvangen? Dat kan, vraag ze aan via deze pagina.

 

Zoek naar de dichtstbijzijnde partner op onderstaande kaart.

Homepage

Get Directions

show options hide options


Intersafe Netherlands B.V. is gevestigd in Dordrecht.

Zij zijn de toonaangevende Europese leverancier en groothandel van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. U kunt bij Intersafe terecht voor de complete range: van risicoanalyse tot persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en certificering. Een bedrijf met een diepgaande expertise op het gebied van individuele gezondheids- en veiligheidsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor industriële werkplekken.

 


Van Walraven heeft meerdere vestigingen in Nederland.
Van Waraven is een groothandel in infra- en installatiemateriaal. U kunt bij hen terecht voor een zeer breed assortiment woning- en utiliteitsbouw-, GWW-, installatietechniek- en industrie artikelen. Of u nu op zoek bent naar gereedschap, dak- of bouwproducten, pompen, brandbeveiliging en werkkleding. Van Walraven heeft het.


Trital Safety B.V. is gevestigd in Hoogvliet-Rotterdam

Trital is een trendsettende, innovatieve en betrouwbare leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Gegrondvest op een sterke maatschappelijke betrokkenheid en met het besef dat de persoonlijke veiligheid en gezondheid van de drager het uitgangspunt is voor al het handelen nu en in de toekomst.


PCH Benelux is gevestigd in Loon op Zand.

Zij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in producten en oplossingen op het gebied van veiligheid en industriële technologie. Als partner voor alle industrieën, gemeenten en ambachten garanderen wij met meer dan 130 medewerkers, vijf vestigingen in Duitsland en één vestiging in de Benelux maximale service en zekerheid.

Specials Workwear is gevestigd in Eindhoven.

Zij zijn totaalleverancier als het gaat om bedrijfskleding. Zijn leverancier van de meest vooraanstaande merken werkkleding en werkschoenen. Ze streven altijd naar een optimale klanttevredenheid. Ze hebben de ervaring in huis om ieder bedrijf bij te staan als het gaat om bedrijfsveiligheid. 

Dirksen Bedrijfskleding is gevestigd in Almelo.

De vakmensen van Dirksen maken jouw medewerkers zichtbaar en herkenbaar. Functionele en comfortabele bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, toegepast op jouw werkomgeving. Door de constante behoefte om te innoveren, beschikt Dirksen over veel kennis. Kennis die merkbaar is in advies, functionaliteit en dienstbaarheid. Ze luisteren, meten, analyseren en adviseren. Pas dan levert Dirksen een product, maar nóg liever: een totaalconcept.

 

Voskamp Groep heeft meerdere vestigingen in Nederland.

De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers zetten zij ons elke dag in voor een optimale samenwerking met hun klanten om projecten tot een succes te maken. 

Vandeputte heeft meerdere vestigingen in Nederland en Europa.

Vandeputte groeide de voorbije decennia uit tot een trendsetter in industriële veiligheid en in welzijn, eerst in België en vervolgens ook in Europa. Inmiddels verzekeren meer dan 4000 bedrijven, van kmo’s tot multinationals, zich via Vandeputte van hun veiligheid. De basis van dit succes is de manier waarop ze onze jarenlange ervaring en expertise – met de meest uiteenlopende risico’s en sectoren – vertalen naar een persoonlijke aanpak. De overtuiging dat elke mens recht heeft op een optimale en comfortabele bescherming op zijn werkplek, vormt sinds jaar en dag de kern van hun missie.

 

PROTECT XXL is gevestigd in Helmond.

ProtectXXL.nl is dé webshop voor (zakelijke) klanten die werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig hebben. De filosofie van ProtectXXL in het algemeen is anders dan die van andere aanbieders. Het doel van ProtectXXL is om werkschoenen en PBM te verkopen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, maar ook bijdragen aan een comfortabele werkomgeving.

Homepage
C

SAFELACEINDUSTRIAL.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk? Mail ons! [email protected]

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

C

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan. Bekijk onze uitgebreide privacyverklaring. Heeft u vragen, schroom die niet te stellen!

C

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V

Kantooradres: Stuwmeer 108, 3994 HS Houten
Telefoonnummer: +31 (0)30 3200676
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74054333
BTW-nummer: NL859757547B01
IBAN: NL89 KNAB 0258 5603 39

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday