Veiligheid en gezondheid verdienen de aandacht

 

Woensdag 28 april is het weer Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Deze dag is bedoeld om aandacht te vragen voor de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten en wordt uitgeroepen door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO).

De IAO (in het Engels: International Labour Organization (ILO)) is een internationale organisatie van de Verenigde Naties die regeringen, werkgevers en werknemers bij elkaar brengt om over de hele wereld goede arbeidsomstandigheden te realiseren. Bij de IAO zijn circa 185 landen aangesloten. Het is geen internationale vakbond, maar een organisatie die samenwerking tussen de betrokken partijen bevordert.

 

The risks are real across our industry, and in every aspect of our work, including ones we can’t always see—the outside stresses and distractions that interfere with our ability to stay present, focused and safe on the job. That’s why it’s critically important to promote holistic safety in the workplace. This means ensuring that we are always both physically and mentally present, and that we make every aspect of our wellbeing part of our safety culture and programs. We must prioritize both physical and psychological safety, and how together, they play an important role in our relationships with our team members and with our ability to bring our safest, most productive, best selves to work every day.

Klik hier voor meer informatie

 

Koninklijke Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland hebben de handen ineen geslagen om jaarlijks de Bewust Veilig-dag te organiseren. Wij willen dat iedereen aan het einde van de werkdag weer gezond en veilig thuis komt en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen gaat. Dat is een gezamenlijk belang van alle partijen in de bouw- installatie- en onderhoudsbranche. Ongeacht of je nu uitvoerder, schilder, glaszetter, spuiter/straler, onderhoudsmedewerker, elektro- of verwarmingsmonteur, timmerman, machinist, vlechtwerker of opdrachtgever bent, samenwerken in een project of op een bouwplaats brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Het is ieders verantwoordelijkheid om deze risico’s zo beperkt mogelijk te houden. Dat begint vaak bij bewustwording en dus aandacht besteden aan veilig en gezond werken. Daar is de Bewust Veilig-dag een mooi instrument voor.
Klik hier voor meer informatie

 

Het is belangrijk dat niet alleen werkgevers, maar ook werknemers zich bewust zijn van veiligheid op de werkvloer. Met Safe Lace Industrial kunt u op een leuke en veiligheid bevorderende manier dit onderwerp onder de aandacht brengen.

 

  • Safe Lace Industrial  is een gebruiksproduct, dus keer op keer is jullie organisatie top of mind. Dat is wat je wilt!
  • Safe Lace Industrial zorgt voor relevantie en gemak, unieke kenmerken die nodig zijn voor een relatiegeschenk.
  • Safe Lace Industrial wordt geproduceerd in Europa en in Nederland verpakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, iets wat zeker gewaardeerd wordt door de ontvanger.

Wij kunnen de verpakking voor jullie personaliseren: een (bedrijfs)logo, bedrijfskleuren, een toepasselijke tekst, een wens, een groet, een bedankje.

Wacht niet te lang, 28 april lijkt nog ver weg, maar er is ook tijd nodig als we het samen voor elkaar willen krijgen.

Veters veilig vast op het werk, altijd!
Schuif. Strik. Sluit.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden via [email protected] of telefonisch met
Silvia Medema-Schakel op 06-1435 1923.

 

Homepage
C

SAFELACEINDUSTRIAL.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk? Mail ons! [email protected]

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

C

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan. Bekijk onze uitgebreide privacyverklaring. Heeft u vragen, schroom die niet te stellen!

C

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V

Kantooradres: Stuwmeer 108, 3994 HS Houten
Telefoonnummer: +31 (0)30 3200676
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74054333
BTW-nummer: NL859757547B01
IBAN: NL89 KNAB 0258 5911 39

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday